Oletko kiinnostunut toimimaan paremman palveluyhteiskunnan puolesta? Tule mukaan yhteisöön, jossa saat tietoa ja virikkeitä sekä pääset keskustelemaan ajankohtaisista aiheista.

Kun liityt jäseneksi, saat automaattisesti pääsyn yhdistyksen Service First! -webinaareihin ja myöhemmin myös live-seminaareihin.

Tänä syksynä ensimmäinen webinaari pidetään perjantaina 17.9. klo 8.15–9.45 aiheesta Luovatko teknologiat hyvää elämää ikääntyvien palveluissa? Katso ohjelma ja ilmoittaudu www.servicealliance.fi.

Seuraava webinaari pidetään tiistaina 12.10.2021 KLO 15.00 alkaen aiheena Julkisyhteisöjen haasteet digikilpailussa ­ – EU:n elpymispaketistako rahoitus soteuudistuksen järjestelmäkehitykseen? Katso ohjelma ja ilmoittaudu www.servicealliance.fi.

FSA:n vuoden 2021 ensimmäisessä Service First -webinaarissa Lapin yliopiston apulaisprofessori Marko Kesti puhui aiheenaan Työelämän laadun yhteys asiakastyytyväisyyteen ja kannattavuuteen.

The Finnish Service Alliance ry

Finnish Service Alliancen (FSA) ovat perustaneet palvelututkimuksen ja palveluja koskevan opetuksen asiantuntijat tarkoituksenaan edistää suomalaista palvelututkimusta ja lisätä sen soveltamismahdollisuuksia yrityksissä ja julkisissa organisaatioissa. Yhdistys haluaa vaikuttaa palveluyhteiskunnan kehittymiseen ja parantaa palvelututkimuksen yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

www.servicealliance.fi

Yhteyshenkilö hallituksen puheenjohtaja Esa Tuominen esa@vuorovaikutusjohtaminen.fi

Pin It on Pinterest