Vuosittain järjestettävä The Service Day-tapahtuma kokoaa yhteen palveluista kiinnostuneet tutkijat, asiantuntijat ja ammattilaiset keskustelemaan ajankohtaisista palveluja koskevista aiheista ja ilmiöistä. Tapahtuma tarjoaa palvelualan johtavien tutkijoiden kiinnostavia keskusteluja ja esittelee tuoreita käytännön näkökulmia yksityisen ja julkisen sektorin palveluihin. Tapahtuma järjestetään vuosittain yhdessä Finnish Service Alliancen paikallisten toimijoiden kanssa.

Service Day 4.5.2017

Ilmoittaudu tapahtumaan 28.4. mennessä tästä (samalla saat myös henkilö- tai opiskelijajäsenyyden). Yhteisöjäseniä pyydetään ilmoittamaan osallistujansa suoraan puheenjohtaja Leena Alakoskelle <leena.alakoski|a|laurea.fi>

Service Day 2017 – Voi hyvin Suomi!

Palvelumuotoilu ja -tutkimus mullistavat ihmisten arkea ja hyvinvointia, mutta mihin palveluliiketoiminta on matkalla? Miltä tulevaisuuden hyvinvointipalvelu näyttää?

Vuoden tärkein palvelututkimuksen ja palvelumuotoilun tapahtuma Service Day tuo alan suomalaiset vaikuttajat yhteen ja kokoaa tiedon palvelualan uusimmista signaaleista ja trendeistä. Tule saamaan oivalluksia ja kokeilemaan palveluiden muotoilua käytännössä!

Aika: torstai 4.5.2017 klo 10–16

Paikka: Laurea Tikkurila, Ratatie 22, Vantaa

Järjestäjät: Finnish Service Alliance (FSA), Service Design Network (SDN) ja Laurea ammattikorkeakoulu

Klo 10–12 Aamupäivällä huippuluentoja

Pohjois-Suomen syntymäkohortit – lääketieteen palveluksessa jo yli 50 vuotta, tutkimusjohtaja, dosentti,  Minna Männikkö,  Lääketieteellinen tiedekunta, Oulun yliopisto

Tulevaisuuden terveyspalvelut, tasolta 1.0 tasolle 3.0., hyvinvoinnin palveluoperaattori Madis Tiik, Sitra

Myötätunto ja myötäinto, kirkkososiologian professori Anne Birgitta Pessi, Helsingin yliopisto

Ajatuksen voima: mitä kannattaa ajatella?, markkinoinnin professori Tore Strandvik, Hanken Svenska handelshögskolan

Klo 13-15 Iltapäivällä palvelumuotoilun työpajoja ja esityksiä

Iltapäivä koostuu käytännön palvelumuotoilun työpajoista, joissa osallistujat pääsevät valintansa mukaan työstämään yhteiskunnan hyvinvointihaasteita palvelumuotoilun menetelmillä.

Service Design toimistot: Kuudes, Helsinki sekä Ixonos Oyj.

Lisäksi iltapäivällä on mahdollisuus kuunnella FSA:n teemaryhmien esityksiä:

Asiakasarvon ja palvelukokemuksen mittaaminen, johtaja Henrich Nyman, Hanken Executive MBA

Palvelujen digitalisoituminen tukemassa ihmiskeskeistä ikääntymistä, tutkimusjohtaja Ph.D (Tech.) Vesa Salminen, Hämeen ammattikorkeakoulu

Rakenna palvelut oikein, kehityspäällikkö Teija Aarnio, Haaga-Helian ammattikorkeakoulu

Onnistu vahvistamalla luottamusta, TkT Minna-Kaarina Forssén, Balade Oy.

Vuorovaikutusjohtaja tiedon jäljillä, FT Esa Tuominen

Klo 15-16 Päivä päättyy sisulla

Sisulla ja rohkaisulla, positiivisen psykologian maisteri, YTM Emilia Lahti, Aalto-yliopisto

”Ihmisyys on seikkailu, jonka toteutuminen parhaalla mahdollisella tavalla riippuu suurelta osin henkisen eväsreppumme sisällöstä. Hyvinvointi ja onnellisuus eivät ole taikaa tai sattumaa ja edellytykset niille luodaan varsin yksinkertaisten työkalujen avulla – työkalujen, jotka ovat mukanamme alati.”

Vuoden palveluteko ja -tutkielma kilpailujen avaaminen

Lämpimästi tervetuloa!

Finnish Service Alliance (FSA), Service Design Network (SDN) ja Laurea ammattikorkeakoulu järjestävät tänä keväänä ensimmäistä kertaa yhdessä uudistuneen Service Day -päivän! Tapahtuman teemana on tänä vuonna Voi hyvin Suomi! ja tapahtuma on osa Suomi100 -ohjelmaa.

Tapahtuma kokoaa palvelumuotoilun ja palvelututkimuksen suomalaiset vaikuttajat yhteen ja nostaa alan näkyvyyttä ja arvostusta suomalaisen yhteiskunnan rakentajana. Tapahtumapäivä rakentuu aamupäivän huippuluennoista ja iltapäivän käytännön työpajoista, joissa osallistujat pääsevät työstämään oikeita yhteiskunnan hyvinvointihaasteita palvelumuotoilun menetelmillä.

Service Day 2017 -tilaisuus pidetään Laurean Tikkurilan kampuksella torstaina 4.5.2017 klo 10–16. Osallistumismaksu 60e sisältyy FSA:n vuosittaiseen henkilöjäsenmaksuun. Tapahtumana voi myös ostaa osallistumisen hintaan 60e, jolloin mukana tulee myös henkilöjäsenyys vuodelle 2017. Opiskelijoille tilaisuuden hinta on 25 euroa.

Edelliset Service Dayt löytyvät täältä.

Pin It on Pinterest