TULOSSA SERVICE FIRST! -WEBINAARI ma 17.5.2021  klo 15.00

 FSA:n vuoden 2021 ensimmäisessä Service First –webinaarissa Lapin yliopiston apulaisprofessori Marko Kesti puhuu aiheenaan ”Työelämän laadun yhteys asiakastyytyväisyyteen ja kannattavuuteen”.  

 Dosentti, HTT, DI Marko Kesti on Lapin yliopiston apulaisprofessori ja henkilöstötuottavuuden tutkimusohjelman johtaja. Ennen tutkimusuraa Kesti oli kansainvälisen teollisuuden palveluksessa osallistuen tuotekehitykseen ja johtamiseen. 

 FSA järjestää vuoden aikana useita Service First -webinaareja, joiden tavoitteena on tuoda yhteen palvelukulttuurin ja -tutkimuksen kehittämisestä kiinnostuneita ihmisiä ja organisaatioita. Webinaari on foorumi, jossa kuunnellaan, keskustellaan – vuorovaikutetaan.  

Miten säilyttää ihmislähtöisyys palvelun digimurroksessa? Miten teknologiavälitteisyys muuttaa palvelutyötä? Mikä arvo on kasvokkaisuudella? Digin hyvä ja paha palveluissa? Muun muassa nämä ovat ajankohtaisia aiheita tulevissa webinaareissamme.  

 

WEBINAARIT JÄSENETU: Liity jäseneksi, niin saat webinaariat jäsenetuna. Lähetämme kutsun ja linkin webinaareihin sähköpostitse.  

https://link.webropol.com/ep/fsanjaseneksi

 

 Muutokset mahdollisia koronatilanteen vuoksi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest