Aalto-yliopistossa vieraileva emeritusprofessori D.N.P. Murthy Queenslandin yliopistosta (Brisbane, Australia) pitää yritysjohdolle ja tutkijoille yhteisen seminaarin teollisten palvelujen keskeisistä kysymyksistä. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Seminaarin kieli on englanti. Aiheena on peliteoreettinen lähestymistapa palvelusopimusten arviointiin ja niitä koskevaan päätöksentekoon. Professori Murthy on matemaatikko, mutta hänen ympäri maailman pitämänsä esitelmät vetävät yleensä salin täyteen yritysjohtoa. Hän esittää keskeisiin palvelutoiminnan johtamisen ongelmiin ratkaisumalleja yleistajuisesti ja hyvin perusteltuina.

Tilaisuus on suunnattu sekä teollisista palveluista kiinnostuneille tutkijoille että palveluliiketoiminnasta ja sen kehittämisestä vastaavalle yritysjohdolle.

Aika: Tiistai, 1.10 2013, klo 13.00-15.30
Paikka: Aalto-yliopisto, Otaniemi (sali ilmoitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse)

Lisätietoja seminaarin verkkosivulla: http://cse.aalto.fi/research/groups/isi/murthy2013
Ilmoittautuminen myös suoraan tämän linkin välityksellä:https://docs.google.com/forms/d/1naonjARWG4PY0h0bZ0IRvWpeILcSJTTtIZq6Urqt8HY/viewform

Seminaarin järjestää Aalto-yliopiston ‘Industrial Service Informatics’ tutkimusryhmä. Kutsua saa jakaa edelleen kiinnostuneille tahoille.

Pin It on Pinterest