Aika: Tiistai 21.10.2014 klo 12:00-16:00
Paikka: Aalto-yliopiston TUAS-talo, Sali TU2
Seminaarisivu

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan uusimmista näkökulmista palvelujen tuotteistamiseen 21.10.2014 klo 12:00-16:00!

Iltapäivä tarjoaa pääoivalluksia ja esimerkkejä LEAPS (Leadership in the Productisation of Services) -tutkimusprojektista. Seminaarissa pohditaan muun muassa seuraavia kysymyksiä:

  • Miten kudot monista näkemyksistä saumattoman palvelun?
  • Miten luot elävyyttä tuotteistettuun palveluun?
  • Miten osallistava tuotteistaminen toteutetaan käytännössä?

Seminaarin pääpuhujana on kansainvälisesti arvostettu ja meritoitunut professori Anders Gustafsson, Service Research Center (CTF), Karlstad University. Anders Gustafsson on palvelututkimuksen pohjoismainen tähti: hän on julkaissut yli 150 tieteellistä artikkelia ja yhdeksän kirjaa ja tekee läheistä yhteistyötä yritysten kanssa. Hän on työskennellyt muun muassa Ikean, Löfbergsin, Volvon ja Telia Soneran kanssa.

Seminaari on suunnattu erityisesti yritysten johto- ja kehittämistehtävissä toimiville henkilöille, tutkijoille, konsulteille ja muille palvelujen kehittämisestä ja innovaatiotoiminnasta kiinnostuneille. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Aalto-yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto.

Tilaisuus on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista 17.10.2014 mennessä osoitteessa: https://eage.aalto.fi/?fs/fi/leaps

Lisätietoa saat oheisesta esitteestä (PDF).

Pin It on Pinterest