OAMK:n business-kokkeja NSD 2013 tapahtumassa
OAMK:n business-kokkeja NSD 2013 tapahtumassa

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut ja loppuun myyty Northern Service Day -tapahtuma järjestetään Oulussa 30.1.2014. Kutsumme sinut ja kollegasi haastamaan ajatuksiasi siitä, miten voitte luoda palveluja ja ratkaisuja, jotka koetaan arvokkaiksi sekä synnyttävät kannattavaa liiketoimintaa nyt ja tulevaisuudessa. Täällä kertaa pääroolissa ovat verkostoissa toimien menestyneet pohjoissuomalaiset yritykset.

Milloin: torstaina 30.1.2013 klo 12.00

Missä: Hotelli-ravintola Lasaretti, Kasarmintie 13, 90100 Oulu

Omista kokemuksistaan kertomassa mm.

  • Lauri Salovaara, FilmMe Oy
  • Lauri Antila, JOT Automation
  • Aki Mursu, Kauppuri5

Uusimmasta tutkimuksesta kertomassa mm.

  • Satu Miettinen, Lapin Yliopisto
  • Marja Toivonen, VTT

Tule mukaan keskustelemaan ja haastamaan ajatuksiasi palveluliiketoiminnasta ja sen tulevaisuuden näkymistä Pohjois-Suomessa yhdessä palveluliiketoiminnan yrittäjien sekä asiantuntijoiden kanssa. Tilaisuus sisältää lisäksi toiminnallisia työpajoja, joissa esitellään uusinta tutkimusta, menetelmiä ja työkaluja palveluliiketoiminnan kehittämiseen liittyen.

Ilmoittaudu: www.lyyti.fi/reg/Northern_Service_Day_2014_3475

Lisätietoja: www.ouka.fi/oulu/northern-service-day

NSD-logo

Tilaisuuden järjestävät Finnish Service Alliancen alueelliset toimijat sekä muut palvelukehityksen asiantuntijat. Northern Service Day on tarkoitettu kaikille yksityisen ja julkisen sektorin, palveluajattelun ja -liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille toimijoille.

Tervetuloa!

Pin It on Pinterest