FSA:n Vuoden palveluteko -kilpailu on jälleen avattu. Käy tekemässä oma ehdotuksesi palkinnon saajaksi oheisen linkin kautta!

Mikä uusi tai uudistettu palvelu on tehnyt sinuun vaikutuksen?

Voittajan valinnassa painotetaan erityisesti, että on luotu uudistus tai parannus, joka on vaikutuksiltaan laajempi kuin yksittäinen palvelutapahtuma, on mahdollistanut erityisen onnistuneen palvelukokemuksen, on jo osoittanut käytännön vaikutuksia ja ajoittuu vuosille 2015-2016. Palkinnon saaja voi olla yritys, julkinen palvelu, yhteisö, digitaalinen palvelu, tutkimusryhmä tai yksityishenkilö.

Ensimmäisen Vuoden palveluteko-palkinnon sai viime keväänä Fira Oy, joka on on menestyksekkäästi uudistanut rakennusalaa palvelu- ja asiakaskeskeisellä toimintamallillaan. Vuoden palveluteko 2015 -palkinnon saajaksi valittiin Omasairaala Oy, joka on luonut täysin uuden palvelukonseptin, joka saa aikaan radikaaleja parannuksia sekä hoitotuloksissa että asiakaskokemuksessa.

Vuoden palveluteko 2016 -palkinto jaetaan Service Day 2016 -tapahtumassa Tampereella 15.9.2016. Deadline ehdotuksille on 16.8.

Ehdota voittajaa online: https://www.webropolsurveys.com/S/F5FDCA3F4C53079D.par

Pin It on Pinterest